TAMBAH PENDAPATAN melalui Facebook, Instagram & Twitter. Juga boleh dibuat melalui whatsapp, Telegram, Chaton, Email atau mana2 program sosial network.

TAMBAH PENDAPATAN melalui Facebook, Instagram & Twitter. Juga boleh dibuat melalui whatsapp, Telegram, Chaton, Email atau? mana2 program sosial network. Caranya teramat mudah dan FREE, harga disukai ramai. Cuma dihalan g oleh sikap malas dan hobi berangan2 mau senang tanpa usaha. Ikuti langkah2 dibawah ani:

1) Join Adfly. Anilah program yang akan memberi kitani bayaran. Join adalah PERCUMA. Klik sini untuk join http://adf.ly/?id=7762208

2) Join Payza. Disini nanti bayaran akan dihantar oleh Adfly. Join Payza jua adalah PERCUMA, harga disukai ramai. Kalau duit kitani sudah banyak, kitani boleh minta withdraw melalui BANK WIRE. Masukkan saja maklumat pasal bank kitani di Brunei misalnya Bibd, Baiduri, Taib, Hsbc. Nanti durang akan hantar melalui transfer bank terus masuk dalam akaun kitani. Klik sini untuk join Payza http://adf.ly/slwGD

3) Balik semula arah Adfly tadi. Adfly ani sejenis aplikasi internet yang menukarkan link yang panjang atau payah kan diingati menjadi pendek. Contohnya, link http://www.banggood.com/?p=RW1812453896201402M2 bertukar menjadi http://adf.ly/slxHa. So, setiap kali orang klik link pendek Adfly tadi, kitani akan dapat komisyen.

4) Start promosi LINK dalam Youtube, Facebook, email, whatsapp, telegram atau entah apakah lagi aplikasi yang ada connection internet. Caranya sungguh simple. Kalau ani pun orang nda sanggup membuat, ia ada penyakit malas tahap maksima.

Cemana kan promosi pakai link Adfly ?

Misal kata dalam Youtube ada video best pasal cara memasak Nasi Briyani dan kawan kitani memang kan mengunjar caranya, bagi link Adfly arahnya, jangan bagi link Youtube yang sebenar.

Contoh :

Link Youtube yang sebenar (jangan bagi kawan)
http://www.youtube.com/watch?v=kx9DUmQ3p4M

Bagikan link Adfly (bagikan yang ani)
http://adf.ly/slxhe

atau… ‘Eh kamu! siapa kan meliat video trail LUCY klik sini http://adf.ly/slyAK

So, bila ia klik link http://adf.ly/slxhe atu dalam Facebook, Instagram atau mobile, kitani dapat komisyen. Komisyen memang sikit, kalau sikit ganya link kitani bagi orang. Jadinya, cari video2 best dalam Youtube atau resepi masakan dalam internet, tukar linknya dalam Adfly, pastu bagi arah orang. Dapat $$$.

CONTOH LINK :

How to Train Your Dragon 2 2014: http://adf.ly/slyNl
Hantu Nan Sempit: http://adf.ly/slyZd
Hantu Boceng: http://adf.ly/slyWO
Bohsia – Jangan Pilih Jalan Hitam: http://adf.ly/slyco
Ceramah Ustaz Kazzim Elyas di Brunei Part 1: http://adf.ly/slyff
Ceramah Ustaz Kazzim Elyas di Brunei Part 2: http://adf.ly/slyjL
Resepi roti canai: http://adf.ly/slyzt

This entry was posted in Kurapak and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.