Inside Ka’bah / Dalam Ka’bah

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXo-U0W5Ots[/youtube]

Betulkah ini dalam Ka’bah ? Yang pernah masuk pun tak berani nak cerita. Kesimpulannya, hanya yang sudah masuk saja yang boleh confirm betul atau tidak.

Berita terakhir – Confirm dari yang pernah masuk, ini adalah betul dalam Ka’bah.

Download video 3gp simpan dalam mobile? http://www.filewebload.com/download.php?file=a8749dc26327fb2d527c914884aba834

This entry was posted in Islam and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Inside Ka’bah / Dalam Ka’bah

  1. uzair says:

    subhanallah,syukur dpt saya dan tuan tuan melihat didalam kaabah ini,terimakasih kpd mereka yg menghantar video ini,semua ciri yg ada adalah betul,nabi s.a.w akan bersolat 2 rakaat didinding ketika masuk kedalam kaabah berhadapan pintu kaabah,saya ada melihat ciri ciri dalam dan luar kaabah dalam buku buku yg dicetak dimekah,mmg sah,dan saya pun ada gambar didalam kaabah,lampu dan warna semua sama.ciri ciri semua sama pintu taubah letak pun sama,subhannallah,masayaalah!jika sejuta org menafikan saya tetap mengatakan ia!saya ada gambar pintu dibuka dari luar dan nampak lampu2 dan ada nampak bhgian dpn tu, nak kepastian lagi saya ada bahan dan buku buku rujukannya,sila lihat sedikit laman web saya.e-mail uzairku@gmail.com

  2. uzair says:

    didalam kitab ketika nabi saw masuk kedalam kaabah ketika fathul mekah nabi saw bersolat 2 rakaat mengadap dinding dan bertentangan(membelangkangkan) dgn pintu kaabah,lihat hambah allah tu solat disitu.
    laman web saya http://www.xxxxmelang.blogspot.com

    Kena adil. Nak promote website atau blog jangan hanya dibuat oleh satu pihak. – Admin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.